TOP 3 modele legendare de pantofi sport pentru bărbați pe care merită să le ai

Majoritatea bărbaților își doresc să poarte încălțăminte comodă și ușor de integrat în ținutele diverse pe care le poartă zi cu zi. Având în vedere aceste aspecte, nu este de mirare că modelele de pantofi sport pentru barbati sunt printre cele mai frecvente opțiuni pe care ei le fac.

Încălțămintea sport se asortează foarte simplu la ținute concepute în diferite stiluri, completând adesea ținutele lejere și scoțând din conformitate outfiturile care tind spre stilul elegant.

Așadar, dacă vrei să porți pantofi care să se potrivească hainelor pe care le porți zi de zi și care să îți ofere totodată confort, alege unul dintre cele 3 modele legendare de încălțăminte sport! Noi îți spunem toate motivele pentru care merită să le ai!

Converse All Star

Prima versiune a pantofilor sport marca All Star a fost creată în 1917. Aceștia erau concepuți pentru a fi purtați pe terenul de baschet și erau disponibili într-o singură culoare – maro. Trei ani mai târziu, deja tehnologia de producție și designul acestor teniși erau îmbunătățite; în 1920 deja puteam vorbi despre o varietate destul de generoasă a brandului Converse, pantofii fiind realizați din piele sau pânză de diverse culori. Deși, inițial, acest tip de încălțăminte nu s-a bucurat de foarte multă priză la clienți, aceștia au câștigat popularitate datorită lui Charles. H. Taylor, un celebru jucător de baschet. Acesta a devenit ambasador de brand pentru Converse All Star în 1921, perioadă în care vânzările companiei s-au rotunjit considerabil.

În prezent, pantofii sport Converse All Star sunt purtați atât de către femei și de către bărbați, dar sunt foarte îndrăgiți și de cei mici. Aceștia se regăsesc acum într-o mulțime de combinații de culori și de materiale și pot fi asortați la jeanși, pantaloni scurți, pantaloni de trening, motiv pentru care sunt și unii dintre cei mai utilizați pantofi sport pentru bărbați.

New Balance

J. Riley este cel care a creat pantofii sport New Balance. Afacerea sa pornise la început ca un business care se ocupa de realizarea de încălțăminte ortopedică. Mai apoi, pantofii sport ai acestui brand erau promovați în anunțurile publicitare ca fiind “cel mai bun pantof de alergare al timpului”. Astăzi, New Balance este o marcă recunoscută la nivel mondial ca fiind un brand producător de pantofi sport premium. Această încălțăminte este dezvoltată special pentru sportivii care au nevoie de o mare stabilitate în timpul activităților fizice, însă acestea nu sunt singurele beneficii pe care New Balance le oferă. În timpul purtării unei perechi de pantofi New Balance, viteza de activare musculară crește cu aproape 30%. Astfel, rata de ardere a caloriilor în timp ce folosești acești pantofi este îmbunătățită cu aproximativ 10%.
Pentru că sunt disponibile în diverse culori, texturi și materiale, produsele brandului New Balance au devenit foarte populare, așa că ar trebui să îți achiziționezi și tu cel puțin o pereche, care să îți completeze ținutele!

Adidas Superstar

Adidas Superstar reprezintă versiunea updatată a pantofilor de baschet Pro Model. Acest tip de încălțăminte a fost creat în 1969, iar primul model se diferenția de alte modele de pantofi sport printr-un sistem unic de umplere, numit SoftProtect, destinat să ofere protecție și suport în zona călcâielor. Talpa era confecționată din cauciuc, pentru a oferi aderență atleților atunci când pantofii erau purtați pe teren, iar designul urmărea o linie simplă.

“Always original. Forever an icon”, aceasta este filosofia pe care pantofii sport Adidas Superstar au reușit să o păstreze până în zilele noastre. Aceștia sunt, probabil, unul dintre cele mai întâlnite modele de pantofi sport pentru bărbați, tocmai pentru că sunt rezistenți, au un design iconic pentru stilul masculin și pot fi purtați cu ușurință la orice fel de ținute, chiar și la cele mai elegante.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *