Login
Esti aici: eTopsport.ro > Informatii: Cine suntem
cine-suntem icon

Cine suntem

Firma noastră, SC Tehnorul SRL, a fost înființată în anul 1994, cu doi angajați, desfășurându-și activitatea comercială într-un modest spațiu de 12mp. Restul … e istorie. O istorie care cuprinde evoluția unei companii în pas cu schimbările mediului de activitate; această istorie se scrie în fiecare zi, totul pentru satisfacerea exigentelor clienților noștri.
 
În 20 de ani de activitate, lucrurile s-au schimbat mult: numărul magazinelor a crescut, oferta s-a diversificat, serviciile s-au îmbunătățit. Într-o lume aflată într-o continuă schimbare, în care atât societatea cât și compania noastră au cunoscut multe transformări, un lucru s-a păstrat: identitatea companiei – o identitate bine conturată, concretizată într-o marcă de referință: Top Sport.
 
De-a lungul timpului, activitatea firmei noastre a primit mai multe dovezi de apreciere, printre care: locul 29 în clasamentul pe domeniu și locul 38 în clasamentul județean (întreprinderi mici) în Topul Național al Firmelor din 2008, alcătuit de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. De asemenea, același organism a acordat S.C. Tehnorul S.R.L. locul 12 în clasamentul pe domeniu și locul 20 în clasamentul județean (întreprinderi mici) în 2009. Mai mult, S.C. Tehnorul S.R.L. a obținut locul 3 în Topul Firmelor 2009 pentru domeniul de activitate, clasament alcătuit de Camera de Comerț și Industrie a Județului Dolj.
 
Pornind de la personalitatea magazinelor unibrand și diversitatea oferită de magazinele multibrand, am creat Top Sport Gallery, un concept ce păstrează avantajele ambelor entități: personalitatea fiecărei mărci și avantajele diversității, totul sub un singur acoperiș. Mobilierul, abordarea și prezentarea imaginii caracteristice fiecărei mărci, precum și varietatea gamelor de produse fac din Top Sport Gallery locul ideal chiar și pentru cei mai pretențioși cumpărători. Implementat în Craiova și Pitesti, acest tip de magazin vine în întâmpinarea exigentelor clienților, reprezentând o noutate pe piața locală.

În prezent exist
ă șapte magazine care poartă numele Top Sport, comercializând mii de articole create de cele mai renumite mărci din domeniu, printre care: adidas, Converse, Lacoste, Nike, Puma, Reebok. Rețeaua de magazine Top Sport este formată din cinci magazine aflate în Craiova, un magazin în Slatina și unul în Pitesti. Echipa care susține aceste magazine numără peste 50 de persoane, fiind într-o continua creștere.
 
În colaborare cu adidas România am deschis trei francize adidas: în Electroputere Mall din Craiova, în Complexul Comercial Euromall din Pitești și în centrul vechi al orașului Mediaș.
 
www.etopsport.ro reprezintă intrarea noastră în mediul cumpărăturilor online. Astfel, distanțele fizice dispar iar alegerea produselor preferate poate fi făcută oricând și de oriunde, reducând astfel timpii alocați cumpărăturilor și crescând confortul clienților noștri.
 
Vă mulțumim pentru că ați ales să fiți clientul celei mai mari companii românești din domeniul articolelor sport!
TELEFON: 0371 781 001
CONTACT