Login
Esti aici: eTopsport.ro > Informatii: Livrare produse
livrare icon

Livrare produse

Produsele comandate de pe www.etopsport.ro sunt livrate prin TNT, UrgentCargus, Sameday sau Fan Courier la adresa specificată de client.
 
Comenzile efectuate și confirmate până în ora 15:00 vor fi expediate în aceeași zi, fiind livrate a doua zi. Comenzile plasate după ora 15:00 vor fi expediate în ziua lucrătoare următoare, fiind livrate a doua zi după ce au fost expediate. Comenzile preluate de către curieri pot avea întârzieri din motive ce țin strict de firmele de curierat.
 
În cazul comenzilor cu mai multe articole, acestea se pot afla în depozite din localități diferite și pentru a nu expedia mai multe colete pentru o singură comandă, cumulăm produsele într-o singură locație. După cumulare, comanda completă este expediată către client. Din acest motiv, unele comenzi ce conțin mai multe articole pot avea întârzieri. 
 
Sâmbăta și duminica nu sunt expediate comenzi.  
 
Costul transportului pentru comenzile a căror valoare nu depășește 300Lei este de 15Lei (TVA inclus) în localitățile deservite de firmele de curierat la tariful standard de livrare. Comenzile a căror valoare este de minim 300Lei beneficiază de transport gratuit în localitățile deservite de firmele de curierat la tariful standard de livrare. Pentru restul localităților ce nu sunt deservite la tariful standard, valoarea transportului diferă în funcție de fiecare localitate în parte și va fi comunicată clientului înainte de a i se expedia comanda.
 
Pentru comenzile cu ridicare personală din locker-e (easybox prin Sameday), tariful este de 9 Lei (TVA inclus). Localitățile pentru care acest serviciu este disponibil este un aspect controlat strict de firma de curierat, respectiv Sameday. Comenzile cu valoare mai mare de 300 Lei cu ridicare personală din locker beneficiază de transport gratuit.
 
Comenzile sunt livrate exclusiv pe teritoriul României.
TELEFON: 0371 781 001
CONTACT